Зарадвай непознат с позитивна бележка

Зарадвай непознат с позитивна бележка

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е от 18 February 2021 до 7 March 2021

Как премина мисията?

В тези мрачни времена, където хората са погълнати от страх и притеснение, ние се надявахме променим това с най-малки жестове. Ние от Доброволчески клуб "Заразно добро" с огромна радост ви представяме нашата инициатива - записахме позитивни бележки и ги разлепяхме на всякакви места из град Търговище.Успяхме да разлепим бележките по центъра, в училище, в паркове - на всички места, където ще бъдат забелязани. Цялата мисия беше много вдъхновяваща - от писането на бележките, до разлепянето и вълнението от тяхното прочитане. Това чисто чувство да зарадваш някого с нещо малко е толкова уникално и неповторимо, че с радост бихме повторили мисията. 
С членовете на клуба успяхме да се справим с мисията и се надяваме да сме вдъхновили много други хора да направят същото.
Чрез тази инициатива ние успяхме да пробудим нашия дух и осъзнахме колко е важно да помагаме на хората, дори с такива малки жестове. Не знаехме какво ще се случи с бележките, но се надявахме да донесат поне една усмивка на някого!
Щастието е в малките неща ! 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!