Зарадвай непознат с позитивна бележка

Зарадвай непознат с позитивна бележка

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е от 18 февруари 2021 до 7 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В тези мрачни времена, където хората са погълнати от страх и притеснение, ние се надявахме променим това с най-малки жестове. Ние от Доброволчески клуб "Заразно добро" с огромна радост ви представяме нашата инициатива - записахме позитивни бележки и ги разлепяхме на всякакви места из град Търговище.Успяхме да разлепим бележките по центъра, в училище, в паркове - на всички места, където ще бъдат забелязани. Цялата мисия беше много вдъхновяваща - от писането на бележките, до разлепянето и вълнението от тяхното прочитане. Това чисто чувство да зарадваш някого с нещо малко е толкова уникално и неповторимо, че с радост бихме повторили мисията. 
С членовете на клуба успяхме да се справим с мисията и се надяваме да сме вдъхновили много други хора да направят същото.
Чрез тази инициатива ние успяхме да пробудим нашия дух и осъзнахме колко е важно да помагаме на хората, дори с такива малки жестове. Не знаехме какво ще се случи с бележките, но се надявахме да донесат поне една усмивка на някого!
Щастието е в малките неща ! 

Какво?

Организираме инициатива свързана с допринасянето на усмивки на непознати хора. Ще разлепяме позитинки бележки из града, на места, където хората биха ги видели. Мисията е изключително лесна и простичка и призоваваме всеки със лист хартия и химикал да се включи. Изпълнението е лесно, но може да донесе усмивка и топлота на човек. 
Организация: 
•Създаваме позитивните бележки на залепящи листчета. 
•Обикаляме локации, където хората биха видели бележките.
•Залепяме, закачаме или закрепваме по някакъв начин бележките, така че да не се изгубят. 


Кога?

От 18.02.2021 до 07.03.2021г. 

Къде?

На всякъде, където може да бъде забелязано от човек :) 

Нужна екипировка?

Единствената екипировка е лист хартия, химикал и много позитивна енергия, която да предадем! 

Защо?

В забързаното ни ежедневие много често забравяме да обръщаме внимание на малките неща, но в много случаи те са изключително важни. С тази инициатива се надяваме да накараме хората да почувстват щастие дори от една дребна бележка, която обаче ще оправи деня им или ще ги накара да се почувстат добре. Малките неща са важни и защо да не ги поднесем на хората по такъв лесен и бърз начин! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Клубът ни набира нови членове и ако някой желае да се присъедини може да се свърже с нас чрез следните линкове:

•Страница на клубът във Facebook (относно за инициативи) ТУК .

•Група на клубът във Facebook (в нея са членовете на клубът, обсъждат се инициативи, идеи и тн.) ТУК .

Всеки, които желае да разпространява доброто с нас е добре дошъл! 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!