Какво е Купата на героите?

Какво е Купата на героите?

 

Купата на героите е доброволческото състезание на училищата в България — ученици и студенти създават доброволчески клубове и инициативи, за да променят училището, квартала, общността и града си.

Как да се включите?

Съберете се група верни приятели, измислете си супер име и изберете координатор на клуба. След това ни пишете на hello [при] timeheroes [точка] org, за да получите стартов пакет и целогодишна подкрепа. Да, толкова е лесно.

 

Правете добро, оберете точките

Оттук нататък сте вие. Измислете първата си инициатива, грабнете нови идеи, свалете полезни ресурси и действайте, а екипът на TimeHeroes ще ви помага през цялото време както с идеи за мисии, така и със съвети за организирането им.

Наградата

Знаем, че не правите добро заради наградата, но е хубаво да знаете колко много значат действията ви. Затова в края на учебната година клубът с най-много точки ще спечели Купата. Всеки герой, участвал в поне две мисии, ще получи сертификат.

 

Кои сме ние?

Ние сме TimeHeroes.оrg — най-голямата платформа за доброволчество в България. Вече 10 години свързваме хората, които искат да правят добро, с каузите, които имат нужда от подкрепа, а от 2015 развиваме и подкрепяме мрежа от ученически доброволчески клубове.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!