Подкрепи с мартенички "малките герои"

Подкрепи с мартенички "малките герои"

Клуб "Априлци за доброто", ОУ "Двайсти април", Панагюрище
Мисията е от 10 February 2022 до 16 February 2022

Как премина мисията?

За "Малките герои" направихме мартенички бели. От светлината взехме ... и от сълзата. Преплатохме и червен конец с любов, запазена в сърцето. Мартенички звездни, окъпани от слънчев лъч и нежност, наречени за здраве, за живот и добрина!

Човечност, съпричастност, отзивчивост! Думи, които се отнасят все за хора с големи сърца! Съпричастност към живота на новородените и недоносени деца в България. Тези деца, въпреки ниското си тегло, с което се раждат, имат всички шансове да пораснат здрави, пълноценни и щастливи деца. Заедно нека вдъхнем сили и кураж на родителите, чиито бебета са се родили с тегло под нормата.

Доброволческият клуб "Априлци за доброто" отново протяга ръка, като подкрепи каузата на Фондация "Нашите недоносени деца" и изработи мартенички. Априлци за пореден път доказват, че са с огромни сърца, побиращи тревогата и грижата за "Малките герои". Сърца, пълни с копнеж!

Първи март е специален ден за всеки българин - празник с красива дългогодишна традиция, празнуван с радост, празник, бележещ началото на пролетта! Нека нашето пожелание е за бяло и червено мартенско настроение. Здраве, усмивки, доброта и ухание на пролет и надежда!

Мартеничките предоставихме на Фондация "Нашите недоносени деца" чрез куриер, за да бъдат изпратени до повече от 30 неонаталогични отделения в цялата страна. Към тях ще се прикрепят картички с послание към семейството и бебето. Допълнителните бройки ще бъдат обявени за благотворителна продажба в подкрепа на работата на фондацията.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!