Отпразнувай Деня на розовата фланелка

Отпразнувай Деня на розовата фланелка

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията e на 23 February 2022

Как премина мисията?

Всяка година в последната сряда на февруари се отбелязва Денят за борба с тормоза в училище, познат като „Ден на розовата фланелка“. На този ден всички, съпричастни с темата, обличат розово, за да изразят своята позиция.

Тази дата ни напомня, че тормоз в училище съществува и ни провокира да помислим как да постъпваме в подобни ситуации, а различни инициативи дават информация как можем да се противопоставяме на тормоза всеки ден. Учениците изготвиха информационни листовки в розово и ги споделиха със съучениците си. Направиха лепящи баджове за тези, които не успяха да облекат розово, за да се включат всички, които желаят.

Освен весели емоции с розов цвят, днешният ден доведе до много дискусии и предложения за розови и цветни добринки. Включиха се не само доброволците, но и ученици от цялото училище, учители и родители.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!