Измайсторете хранилки за птици и редовно ги пълнете

Измайсторете хранилки за птици и редовно ги пълнете

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 25 October 2020 до 31 October 2020

Как премина мисията?

През последните дни от месец Октомври, клуба решо да запретне ръкави и да измайстори мисия за темата на месеца. По-голямата част от нас обожават да създават неща с ръцете си, затова всеки направи по една(или две) хранилки за птици, които закачи близо до тях, за да има възможност през зимата да я пълни редовно. По-голяма част от Агентите, правещи хранилки използва креативността си и създаде много интересни дизайни, други не изневериха на доказаното и създадоха прекрасни хранилки по модела, предоставен от Time Heroes. А тези от нас, които не се чувстваха сигурни във сръчните си умения, решиха да допринесат за мисията, като изчистят блоковото пространсто, около което живеят. 

Инициативата беше много полезна, защото остави доброволците сами да разпределят времето си и да направят сами нещо за света и клуба. Макар разпръснати из цяла София, Агентите измайсторихме заедно хранилки, които, се надяваме, ще бъдат от помощ за птичките, оставащи в столицата през зимата. 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!