Направи коледни картички с кауза - строеж на нов център за деца със специални потребности

Направи коледни картички с кауза - строеж на нов център за деца със специални потребности

PTPI "Делфините" Варна и "Следвай ме", Навсякъде.
Мисията е от 6 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

За 15-а година подред доброволците от PTPI “Делфините” Варна са готови да сътворят коледни чудеса и да променят света, след като миналата успяха да обзаведат цяла стая по изкуства в Центъра за рехабилитация и интеграция на деца с увреждания и аутизъм “Живот под дъгата”. Тази година обаче има и една важна разлика - в доброволческите им редици влиза и клуб "Следвай ме" от IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри".

От 6 до 23 декември със задружни сили младежите ще разпространяват благотворително в целия град ръчно изработени картички, които отново ще търсят своето място - около трапезата, над камината, близо до любими хора.

Със събраните средства от продажбите този път Делфините и "Следвай ме" ще подпомогнат финансирането на строежа на новата сграда на Карин дом - фондация, която 25 години работи за приобщаването и социалната рехабилитация на деца със специални нужди и техните семейства.

Картичките, които младежите продават, нямат определена цена и всеки решава колко може да дари. Крайната цел е събирането на 30 000 лева за каузата, а за успеха ѝ са нужни и твоите две ръце.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от PTPI "Делфините" Варна и "Следвай ме". Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на PTPI "Делфините" Варна и "Следвай ме" ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е на организаторите


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!