Доброволците от “Купата” са главни герои в рубриката “Добротворци” на вестник “Ванилени вести”

Доброволците от “Купата” са главни герои в рубриката “Добротворци” на вестник “Ванилени вести”

от TimeHeroes, 11 August 2022

Внимание, внимание! Пристигаме с нова доза вести, при това не какви, а направо ванилени!


Може би вече си разбрал новината, но от май месец насам “Купата на героите” има запазено място във всеки брой на вестник “Ванилени вести” на малкото по размер, но голямо по душа издателство “Рибка”. Сред страниците на изданието можеш да откриеш новини за най-обичаните от децата теми, изкушаващи рецепти, идеи за нови забавни игри и дори интригуващи клюки.

Що се отнася до нас, в първия брой  успяхме да разкажем подробно що е то младежко състезание по доброволчество, как можеш да се включиш в него, как да си направиш клуб и ей такива ми ти работи.

Обаче, понеже си тук, предполагаме, че тези неща вече ги знаеш, затова насочваме бързо вниманието ти към втория брой от месец юни, където в рубриката "Добротворци" на фокус бяха Петра от “Агенти на доброто” в София, Гери от “Усмивка” във Вълчи дол и Сашо от “BackPack Heroes” в Стара Загора, които разсъждаваха над въпросите как биха обяснили доброволчеството на 5-годишно дете, кое е най-хубавото нещо, което им се е случвало на мисия, и какво им трябва на героите, за да променят света. 🦸🦸‍♀️


Благодарим много на редакторския екип на изд. "Рибка" за неуморната работа по популяризирането на артистичната литература за деца, както и за гласуваното доверие и щедро отделеното пространство на страниците им, изпълнени със сладки приказки за важните неща от живота.

Очаквай още любопитности за доброволчеството в рубриката “Добротворци” и в следващите броеве, а дотогава можеш да си набавиш последния брой на вестника ето тук. 

Твой,

Екипът на TimeHeroes 

m