Зарадвай възрастен човек от дома в Асеновград с писмо за празниците

Зарадвай възрастен човек от дома в Асеновград с писмо за празниците

Клуб "ДоброТворци - Master", ПГИ "Д-р Иван Богоров", Варна
Мисията е от 17 December 2020 до 22 December 2020

Как премина мисията?

Изпратихме своите писма и пожелания, отправени към възрастните хора. А организаторите от НБУ благодариха на всичките над 150 участници от страната и чужбина, включили се в инициативата. „Благодарим за думите! Благодарим за топлината и сълзите на щастие, които Вашите редове до непознат донесоха на стотици възрастни хора. Заедно направихме Коледата топла и споделена за тези, които повече от всички нас познават самотата и изолацията. Благодарим за истинските истории, добрите думи и пожелания, които отправихте към тях. Благодарим за надеждата, която дарихме заедно. Благодарим Ви, че станахте част от нашата кауза да споделим добрина.”

Споделени снимки от срещата на организаторите от НБУ с бабите и дядовците в Дом за стари хора в Зона Б – 5 в София: https://www.facebook.com/officialNBU/photos/pcb.10158998376680929/10158998370010929

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!