Включи се в акция за рециклиране по случай Световния ден на рециклирането

Включи се в акция за рециклиране по случай Световния ден на рециклирането

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 6 March 2023 до 18 March 2023

Как премина мисията?

Световния ден на рециклирането бе отбелязан с редица дейности.

Доброволците бяха запознати с презентация за Рециклирането, представена от г-жа Сербезова - представител на #Място Езерец, след което беседваха и изработиха информационно табло.

В друго занятие бе изработен и импровизиран "Шишеяд", който да напомня на учениците за разделното събиране на отпадъците.

В Световния ден на щастието бе реализирана и акцията "Искам да съм полезен...Рециклирай ме!" със съдействието на УС, Росица Русева и #Място Езерец.

Предварително бе изготвен информационен афиш за акцията, с която участваме в надпреварата за титлата "Герои на рециклирането" и метален "Шишеяд", организирана от Сдружение БГБА, който УС разпространи по класовете. На обяд, след приключване на часовете се събрахме във вътрешния двор на училището, за да претеглим събраното количество пластмасови шишета. Приблизително 30кг. ще бъдат предадени за рециклиране.

Благодарим на всички, които съдействаха в реализирането на тази акция! Обединени можем повече!

Ангажираме се да продължим с разделното събиране на отпадъците!


Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!