Разходи кучетата от Общинския приют край Богров

Разходи кучетата от Общинския приют край Богров

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията e на 27 February 2022

Как премина мисията?

Лошото време не можа да ни попречи, и въпреки силния вятър и снега, в последната неделя на месец февруари с клуба се запътихме към приюта. Не усещахме студа - всички бяхме твърде развълнувани от приключението. Този път освен хора от клуба доведохме и някои наши приятели - и така в крайна сметка се събрахме една нескромна група от девет човека. 

Събрахме се сутринта към 9:00 и заедно тръгнахме към приюта. Някои от нас бяха взели със себе си консерви с кучешка храна и пликчета с лакомства, които да дарим. 

Още в мига, в който слязохме на спирката, ни посрещна едно от кучетата и ни съпроводи до приюта, където вече имаше други доброволци, дошли за разходките. Кучетата от приюта нямаха търпение да излязат да потичат, да си поиграят, а някои и да похапнат лакомства :). 

Накрая, след трудна раздяла с опашатите приятелчета, към 13:00 всички се запътихме обратно към София с обещание да ги посетим отново.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!