Отбележи Деня на търпението с дискусия в училище

Отбележи Деня на търпението с дискусия в училище

Клуб "Следвай ме", IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри", Варна
Мисията е от 25 March 2021 до 26 March 2021

Как премина мисията?

С доброволците от клуб "Следвай ме" и представители от Ученически съвет в нашето училище отбелязваме Благовещение- ден на жената за всички християнски деноминации (православие, католицизъм, протестантство). Намерихме материали за деня и изпратихме до учителите и учениците в гимназията чрез Школо под формата на презентация.

По покана на Общински съвет по наркотични вещества- гр. Благоевград, отправена към РУО- гр. Варна се включваме и в национална инициатива за отбелязване Деня на търпението- отново 25.03.2021г. Разпространихме брошура за деня в училищната общност- чрез имейл и в Школо. Апелирахме към ученици и учители в началото на някой час днес в рамките на няколко минути да се проведе дискусия по темата за търпението и да проявяваме повече търпение към съученици, учители, близки, приятели, семействата ни.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!