Изработи мартенички с кауза

Изработи мартенички с кауза

Клуб "Героите от Перистера", ОУ "Петко Рачов Славейков", Пещера
Мисията е от 6 February 2022 до 17 February 2022

Как премина мисията?

Второкласниците от ОУ „Петко Славейков“ гр. Пещера и техния класен ръководител г-жа Такева за пореден път изпратиха своята доза „добро“. Включиха се в инициативата на фондация „Нашите недоносени деца“, която за поредна година събира мартенички , които да закачи на кувьозите във всички отделения в България, в които има недоносени деца. Идеята е заедно да вдъхнем кураж на родителите, като им покажем, че мислим за тях с един малък жест-мартеничка с послание за бързо прибиране у дома.   Децата събраха бяла и червена прежда, сами намотаваха, рязаха, връзваха, усукваха и създадоха с много любов и въображение своите мартенички-посланици на надеждата.

    За добрите дела второкласниците получиха Благодарствена грамота от фондацията, което даде стимул на децата да продължават да правят добрини, да бъдат добрия пример за околните и да оказват безусловна подкрепа!


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!