Засади коледното си дръвче в двора на училището

Засади коледното си дръвче в двора на училището

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 December 2021 до 7 January 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Тази година за Коледа решихме заедно да съберем средства и да си закупим живи коледни елхички. Включихме се в кампанията "Купи елхичка, помогни" на МЗХГ. Украсихме дръвчетата в класните си стаи и им се радвахме през целия месец декември. Нямахме търпение да дойде моментът, в който ще засадим живите дръвчета в двора на училището. Заедно запретнахме ръкави и изкопахме дупки. Поставихме дръвчетата в тях и всеки от нас се включи в затрупването на корените. Донесохме съдове с вода и ги поляхме. Поставихме и табели при дръвчетата на всеки клас.  Ще продължим да се грижим за тях и ще ги гледаме как растат с нас, а дворът на училището ще става по-зелен и по-красив.

Какво?

Тази година за Коледа решихме заедно да съберем средства и да си закупим живи коледни елхички. Включихме се в кампанията "Купи елхичка, помогни" на МЗХГ. Украсихме дръвчетата в класните си стаи и им се радвахме през целия месец декември. Сега ви каним всички заедно да засадим тези красиви дръвчета в двора на училището, да се грижим за тях и да ги наблюдаваме как растат заедно с нас.

Кога?

03 януари до 07 януари 2022 година

Къде?

СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Може да носите права лопата и лейки.

Защо?

За да направите двора на училището по-зелен и по-красив, може да се включите в засаждането на нови дръвчета. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Стефка Георгиева или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!