Засади гора под надслов "Засаждаме бъдеще"

Засади гора под надслов "Засаждаме бъдеще"

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 март 2021 до 22 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Непрекъснато нараства броя на изсечените дървета. За това ние от клуб "Деца с големи сърца" решихме да засадим наша гора близо до град Луковит. Всички заедно подготвихме около 50 млади дръвчета, взехме лопати и лейки в ръце и се запътихме към избраното в близост до град Луковит място. С нас бяха много родители, баби, дядовци, по-малки и по-големи братя и сестри. Всеки от нас нямаше търпение да засади сам своето дръвче. Първо ни показаха как трябва да го направим, а след това всеки се зае сам да засади дръвчето си. Заедно ги поляхме и сега ще се грижим за тях, за да растат с нас. 

Всеки от нас посади дърво, заедно  посадихме ГОРА!

Какво?

Непрекъснато нараства броя на изсечените дървета. За това ние от клуб "Деца с големи сърца" решихме да засадим наша гора близо до град Луковит.

Кога?

от 01 март до 22 март

Къде?

В близост до гр. Луковит. Има организиран транспорт.

Нужна екипировка?

Нужно е да носите лопати, лейки, ръкавици.

Защо?

Нека заедно подобрим света, в който живеем и въздуха, който дишаме! Ако всеки от нас посади дърво, заедно може да посадим ГОРА!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!