Засади дърво по случай Световния ден на горите

Засади дърво по случай Световния ден на горите

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е на 21 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

🌳 Днес отбелязваме Световния ден на горите с гордост и радост! 🌳

С удоволствие споделяме, че нашите ученици от клуб "Палави герои" обогатиха двора на училището с 25 нови паркови и медоносни дървета, подарени от gorata.bg! 🌿 Този жест не само украсява нашия училищен двор, но и подчертава ангажимента ни към опазването на околната среда и важността на горите за нашата планета. 🌍

Учениците се забавляваха с насаждането на новите дървета и изразяваха своята гордост и радост от постъпката си! 🌱 Нека тази инициатива бъде началото на още повече усилия за запазване на природата и създаване на по-зелена общност! 💚

Благодарим на gorata.bg за възможността да засадим 25 броя дървета в двора на нашето училище. Присъединяваме се към каузата "Засаждаме бъдеще" заедно с всички малки и големи наши ученици.

Какво?

В света, в който живеем, понякога простите актове на доброта могат да имат неизмеримо големи последици. Една такава прекрасна мисия, която съчетава природата и благотворителността, е идеята да засадиш дърво. Това е постъпка, която не само допринася към опазването на околната среда, но и създава ефектна възможност за направа на добро в общността.

Мисията "Засади дърво - направи добро" предлага възможност за обединение на общността. Доброволците, които ще се включват в тази инициатива, ще създадат вълнуваща общност, която разбира отговорността на "градинарите" за нашия дом - Земята.

Подобно на корените на дървото, което се впива в почвата, тази мисия крие своя корен в идеалите за съвместност и подкрепа.

Засади дърво, подари на природата част от своето сърце и направи света по-добро място. Мисията започва с едно дърво, но може да породи цял ритъм на благотворителност и обич. Засади дърво, направи добро и виж какво красиво общество можем да изградим заедно!

Кога?

21 март 2024г.

Къде?

Двора на ОУ "Св. Климент Охридски" гр. Попово

Нужна екипировка?

Не, имаме всичко необходимо.

Защо?

Засаждането на дърво не е просто акт на физическо действие, то е обещание за бъдеще. Когато садим дърво, ние създаваме жива връзка с природата, която продължава през годините и поколенията. Това е наше наследство към бъдещите поколения, подарък, който ще продължи да радва и ползва.

Засади дърво, направи добро и виж какво красиво общество можем да изградим заедно!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!