Зарадвай възрастни хора с картичка и сувенир за Коледа

Зарадвай възрастни хора с картичка и сувенир за Коледа

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 20 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците от клуб "Ангелски сърца" активно и задружно се включиха в инициативата “Подкрепи хора в нужда по Коледа”, като посетиха ЦНСТСХ „Св. Иван Рилски“ в град Свищов и поднесоха своите ръчно изработени коледни сувенири и картички. 

Децата участваха сърцато и в тази мисия. Героите смятат, че и малкият жест, дори когато е малък колкото трохичка, е специален и носи щастие. Инициативата е свързана и с развиване на социална солидарност у учениците, на грижа и отговорност, на човечност и разбира се развиване на доброволчество.

Бяха много въодушевени, че те бяха и първите гости, прекрачили прага  в центъра на днешния ден - Игнажден. Изключително много се радваме, че успяхме да зарадваме тези възрастни хора с малко топлина и внимание от наша страна! На тръгване героите пожелаха на обидатетлите и на целия персонал светли празници, обляни с Божествена светлина, както и винаги да имат добри гости, здраве, оптимизъм, благоденствие, просперитет и вяра в по-доброто, както и души и сърца пълни с обич, благодарност и човещина.

Какво?

По повод предизвикателството за месец декември под надслов “Подкрепи хора в нужда по Коледа”, доброволците от клуб „Ангелски сърца“ решиха да зарадват възрастните хора от ЦНСТСХ „Св. Иван Рилски“ в град Свищов в навечерието на Коледните празници със своята инициатива „Зарадвай възрастни хора с картичка и сувенир за Коледа“, лично изработени от героите. Героите активно и задружно се включиха в инициативата, вложиха много старание и обич, за да се подготви всичко и да зарадват възрастните хора в навечерието на празниците. Искаме да дарим надежда и усмивка на потребителите на Центъра в нашият град. За да не забравяме, че и те имат нужда от подкрепа и за тях дори малките жестове означават много! Потребителите ще бъдат посетени от нашите герои на 20 декември.

Кога?

20.12.23 г. от 10:00 - 11:00 ч.

Къде?

Всичко е организирано!

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Нека подарим надежда и емоция на възрастните хора!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При координаторите на клубът, както и на информационното табло на клубът.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!