Зарадвай учители-вдъхновители и подари картичка по случай края на учебната година

Зарадвай учители-вдъхновители и подари картичка по случай края на учебната година

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 9 June 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Преди края на учебната година по идея на големите ни добряци изработихме стикер "учител-вдъхновител" и картички с най-различни пожелания и комплименти. Седмица преди да подарим картичките добряците се събраха и направиха импровизирана творческа работилница. С помощта на координаторите закупиха малки кактусчета, които да отнемат негативната енергия, излъчваща се от техническите устройства, на които работят все по-често всички учители. Останахме приятно изненадани, защото стикери "учител-вдъхновител" получихме и ние - координаторите на доброволците.

Какво?

Обикновено се сещаме за учителите си по празници - 24 май, 15 септември и други знакови дати. За това решихме да изненадаме учителите в края на годината и да изработим поздравителни картички, които да им подарим и да им покажем, че са нас те са вдъхновители. Всеки от добряците направи картичка и към картичката закупи кактус в саксия.

Кога?

9 юни.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Не, всичко е предварително подготвено.

Защо?

Хубаво е да показваме, че оценяваме труда на другите.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Направете подобна инициатива и във вашето училище.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!