Зарадвай своите учители с поздравителна картичка по случай Международния ден на жената

Зарадвай своите учители с поздравителна картичка по случай Международния ден на жената

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 6 March 2023 до 8 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Международния ден на жената, доброто бе отправено към нашите учители и всички жени в училище. Решихме да ги изненадаме с поздравителни картички, в знак на признателност към труда и обичта, с която ни даряват ежедневно. С помощта на представители от УС , които винаги са ни подкрепяли в инициативите изработихме картичките, а на празника обиколихме класните стаи и ги дарихме с поздрав, като по този начин дадохме пример на своите съученици, как един малък жест може да донесе толкова много усмивки!

Успяхме да изненадаме и най-новите доброволци в Клуба, като им поднесохме цветя за празника! Добре дошли, Даяна и Фани! Благодарим Ви за подкрепата!

20 непознати жени в тролей на градкия транспорт също получиха поздравителни картички за празника, пред смаяните погледи на всички!

Какво?

По случай Международния ден на жената ще изработим картички с пожелания към своите учители, които ще подарим на 8-ми март. 

Кога?

08.03.2023 г. в училището.

Къде?

Не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Цветни листи и картони, ножичка и лепило.

Защо?

Зарадвай своята учтелка,

изработи поздравителна картичка

по случай Международния ден на жената

и дари усмивка!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Организирайте подобна инициатива!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!