Зарадвай с мартенички деца от с. Дерманци

Зарадвай с мартенички деца от с. Дерманци

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 6 February 2022 до 28 February 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В навечерието на 1 март подготвихме и изпратихме с много любов мартенички за най-малките ученици в ОУ "Неофит Рилски" с. Дерманци. Заедно оплетохме гривни, правихме пискюли, подготвихме им сладки мартенички. Всичко опаковахме в пакет и го изпратихме към тях на 28 февруари. Получихме огромни благодарности от техните учители и много детски усмивки, което ни прави щастливи и ни мотивира да правим още добрини.

Какво?

Наближава един от най-хубавите празници - Баба Марта. Празник, който децата много обичат. За това решихме да зарадваме най-малките ученици в ОУ "Неофит Рилски" село Дерманци като изработим за тях мартенички. 

Кога?

От 06 февруари до 28 февруари 2022

Къде?

СУ  "Алеко Константинов" гр. Луковит

Нужна екипировка?

Може да донесете прежда, мъниста и ножици.

Защо?

Мартеничките се подаряват с пожелание за здраве и късмет, а когато са ръчно изработени с любов, те ще докоснат и сърцето на този, който ги получи. Заедно можем да зарадваме децата от с. Дерманци с нашите мартеничики.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!