Зарадвай работещите в МБАЛ Пирдоп с новогодишни сувенири

Зарадвай работещите в МБАЛ Пирдоп с новогодишни сувенири

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 20 December 2020 до 31 December 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ученици от ОУ"Св.Св.Кирил и Методий"- с.Чавдар,изработиха коледно - новогодишни сувенири за медицинските работници в МБАЛ Пирдоп.

Директорът на училището -г-жа Мария Дурчева и зам.директорът- г-жа Кина Буюклиева подариха сувенирите,които са изработени с любов и благодарност!

ПОСЛАНИЕ КЪМ ВСИЧКИ МЕДИЦИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ: Благодарим Ви за блещукащата светлина,за дарения живот,надежда,доброта!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,БЪДЕТЕ СИЛНИ!!!

Какво?

За да изкажем своята признателност към медицинските служители от МБАЛ гр.Пирдоп, които месеци наред неотлъчно се грижат за своите пациенти, решихме да изработим и да им подарим новогодишни сувенири. 

Кога?

От 20.12.2020г до 31.12.2020г

Къде?

Изработването на сувенири ще се осъществи от доброволците в клас. Директорът - г-жа Мария Дурчева, и зам.директорът- г-жа Кина Буюклиева, лично ще осигурят транспорт и ще предоставят изработените подаръци на служителите в болницата в гр. Пирдоп.

Нужна екипировка?

Всички материали са осигурени от училище.

Защо?

Това е малък жест към медицинските работници, които се грижат за всички нас ежедневно. С него се надяваме да внесем радост и празнично настроение в трудните им дни в края на тази година, изпълнена с изпитания. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с координатора на клуба Неделина Н.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!