Зарадвай първокласници с коледни подаръци и лакомства

Зарадвай първокласници с коледни подаръци и лакомства

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В последният учебен ден на 23 декември 2021 година успяхме да изненадаме малките ученици от първи клас  с ръчно изработени коледни бисквитки и пакети с лакомства. От началото на месец декември творихме и вложихме много старание, за да направим този ден малко по-празничен за първокласниците. Широки бяха техните усмивки, когато ни посрещнаха и още по-широки, когато всеки получи своя подарък. Поздравиха ни с песни и танци. Така заедно превърнахме този ден в истински празник.


Какво?

Учениците от първи клас за първи път са в училище преди Коледа. Тъй като заболеваемостта все още е висока, те няма да имат възможност да си организират тържество. Ето защо ние решихме да направим празника им по-весел и запомнящ се, като ги изненадаме с ръчно изработени подаръци и пликчета с лакомства.

Кога?

От 10 декември до 23 декември 2021 година.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Може да донесете творчески материали и усмивки. :)

Защо?

Тази година имаме възможност да сме в училище в дните преди празниците и това е много хубаво.  За да направим още по-незабравими тези дни за най-малките ученици, нека им подготвим изненади и ръчно изработени подаръци. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!