Зарадвай героите в бяло със своя рисунка

Зарадвай героите в бяло със своя рисунка

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 10 януари 2021 до 29 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Вдъхновени от месечната тема "Здраве" , ние решихме да направим нещо хубаво и за тези, които се  грижат за нашето здраве.  Избрахме да подарим усмивки на героите в бяло. Учениците от 3б и 4 б клас нарисуваха рисунки, които предадохме на лекарите в болницата в гр. Луковит. С много вълнение и трепет малките художници се включиха в тази мисия. А когато чуха милите думи  и благодарността изказана от медиците лично за тях, се почувстваха наистина полезни .

Какво?

След като участвахме в инициативата "Нарисувай Коледа за героите в бяло" организирана от НВИМ, решихме да зарадваме и медиците в нашия роден град с рисунки. Децата, които желаят да се включат, могат да подготвят рисунка, с която да зарадват нашите лекари. Смятаме, че  хората, които се грижат за нашето здраве, също трябва да бъдат мотивирани. С нашите рисунки се надяваме да ги накараме да се усмихнат и да се почувстват щастливи.

Кога?

От 10.01 до 29.01.

Къде?

Рисунките ще събираме в  СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Всеки, които желае да се включи, може да го направи, като донесе при нас своята рисунка.

Защо?

Лекарите са хората, които се грижат за нашето здраве непрекъснато. А сега грижите и усилията, които те полагат, са повече от всеки друг път. Често не могат да бъдат със своите семейства. Затова смятаме да внесем малко радост в тяхното ежедневие с нашите рисунки. Включи се със своята рисунка и накарай героите в бяло да се усмихнат.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Цветанка Лазарова или Ася Найденова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!