Зарадвай деца в неравностойно положение с образователни игри

Зарадвай деца в неравностойно положение с образователни игри

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 май 2021 до 20 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Решихме да подпомогнем на деца и младежи от най-уязвимите групи, като се включихме в инициативата на сдружение "Василица" - Зарадвай деца в неравностойно положение с образователни игри. В навечерието на 1 юни  се надяваме децата да държат в ръцете си всички игри, които успяхме да съберем.  Изпратихме пъзели и много игри като шах,  "Не се сърди човече", "Забавна математика", "Хайдути", "Монополи" и други, повечето от които с образователна цел. Надяваме се да са от полза и да направят децата щастливи.

Какво?

Можем да подпомогнем деца и младежи от най-уязвимите групи, като се включим в инициативата на сдружение "Василица" - Зарадвай деца в неравностойно положение с образователни игри. Наближава 1 юни и именно на този ден се надяваме децата да държат в ръцете си всички игри, които успеем да съберем.  Така хем ще получат подарък, хем той ще бъде полезен и с образователна цел. 

Кога?

от 1 май до 20 май.

Къде?

В стаята на 3.б и 4.б клас.

Нужна екипировка?

Включи се в тази мисия, като дариш интересни игри, подходящи за деца от 2 до 14 г. и развиващи различни умения.

Защо?

На пръв поглед една игра не е много. Но за тези деца, които са свикнали да живеят с малко, ще бъде хубав подарък и ще внесе радост в тяхното ежедневие. Помисли и избери интересна игра, с която да зарадваш друго дете.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!