Зарадвай деца от дом с подаръци за празниците

Зарадвай деца от дом с подаръци за празниците

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 1 декември 2020 до 31 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ученици, придружени от учител и училищен психолог, посетиха "Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания" - гр. Карлово, за да поднесат зимни дрехи и обувки, които бяха събрани от благотворителната кампания организирана от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Чавдар.

Благодарим на всички дарители!

Учениците бяха подготвили и малка индивидуална изненада за всяко дете - собственоръчно✍️ изработена картичка и рисунка

Педагогическия състав на ОУ"Св. Св. Кирил и Методий" закупи сладко изкушения (торта) , с което да зарадва децата от дома.

Срещата приключи с надежда и обещания за бъдещи общи инициативи! 

Благодарности на Община Чавдар за съдействието и организирането на транспорта

Какво?

Децата от "Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания" в гр. Карлово имат нужда от зимни дрехи и обувки. С клуба решихме да ги зарадваме по случай празниците, като организираме кампания за набиране на необходимото. В допълнение, учениците ще изработят поздравителни картички и рисунки за всяко едно дете, за да му помогнат да усети празничния дух.

Кога?

От 01.12.2020г. до 31.01.2021г.

Къде?

Пунктът за събиране е в нашето ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" с.Чавдар. 

Дрехите и обувките ще бъдат предоставени на  "Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания" - гр. Карлово. Транспортът ще бъде осигурен от Община Чавдар.

Нужна екипировка?

Лични предпазни средства и дезинфектанти. 

Защо?

Децата и младежите от дома са със сериозни физически и умствени заболявания, а на всичко отгоре са лишени и от родителска грижа. Нека ги зарадваме с нещо малко, но крайно необходимо за тях - топли дрехи и внимание.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с координатора на клуба Неделина Н.

Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!