Зарадвай деца бежанци с нови или запазени играчки

Зарадвай деца бежанци с нови или запазени играчки

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 12 January 2022 до 10 February 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ето че и тази мисия приключи, бихме казали изключително успешно! 

Доборолците, заедно със своите съученци и учители, събраха изключително голямо количество играчки (цели 6 кашона), с които ще зарадваме децата към Съвета на жените бажанки в България. 

Изказваме своята признателност към всички дарители и към клубове, които ни подпомогнаха в изпълнението на тази мисия. Благодарим Ви!

Събраните играчки са доста разнородни - образователни, плюшени, за физически упражнение и пр. С този си жест, ние искаме да донесем радост и капка увереност сред бежанците, надяваме се поне за момент да забравят за неволите в ежедневието си и да се отдадат на истинска игра със своите деца.

Отправихме и едно вдъхновяващо послание, цитирайки Дафни Морие:  "Бъдещето започва от днес! Това е дар, който ни присъжда всяко утро. Възползвайте се от него, не го отхвърляйте."

Какво?

Доброволчески клуб "Чавдарче 21" към ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" стартира акция за събиране на детски играчки (подходящи за възраст до 10 г.), които ще бъдат дарени на децата бежанци към Сдружение „Съвет на жените бежанки в България“.

Краен срок на кампанията: 10.02.2022г.

Играчките ще се събират в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с. Чавдар, в кабинета на МКБППМН, всеки делничен ден от 09:00ч. - 16:00ч.


Кога?

Краен срок на кампанията: 10.02.2022г.

Играчките ще се събират в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с. Чавдар, в кабинета на МКБППМН, всеки делничен ден от 09:00ч. - 16:00ч.

Къде?

Краен срок на кампанията 10.02.2022г.

Играчките ще се събират в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар, в кабинета на МКБППМН, всеки делничен ден от 09:00ч. - 16:00ч.

Нужна екипировка?

Няма.

Защо?

Бежанците не са тук по своя воля - животът в родината им ги е принудил да избягат, за да спасят живота си. Положението в България е тежко за всички, а за бежанците - още повече! Нека им помогнем в този труден период - това, което за теб е НЕНУЖНО, е НУЖНО на друг!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да ни подкрепите, като ни изпратите играчки на адрес: с.Чавдар, ПК:2084, ул. Христо Ботев №5 (училището), до Неделина Найденова (куриерската услуга се поема от подателя).

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!