Запознай се с Деня на Земята

Запознай се с Деня на Земята

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 21 April 2023 до 27 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Световния Ден на Земята🌍 ученици от 8 клас изготвиха презентация, с помощта на госпожа Колева, като преди това ♻️ проучиха темата: "Колко време е нужно на предметите от бита ни да се разградят след като ги изхвърлим?". Със съдействието на УС, презентацията бе изпратена до класните ръководители, които да запознаят класовете си с информацията в презентацията. В часовете по ЗИ беседвахме по темата и оцветихме символи и послания на природата. Екологичните ентусиасти от 5а и 5б клас "поръсиха" градинките в двора на училище #neofitbozveli със семена на летни цветя. 🌸💮🏵️ Очакваме скоро двора ни да красят невен, маргарити, многоцветни теменужки, карамфили и още много красиви цветя.

Инвестираме в нашата планета!

#earthday #investinourplanet


Какво?

По идея на госпожа Илияна Колева - учителка по природни науки, ще бъде изготвена презентация по повод Деня на Земята, с която ще се запознаем в часовете по ЗИ и ще беседваме по темата. 

Кога?

21.04. - 27.04.

Къде?

Място: в училището.

Не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Не е необходима екипировка.

Защо?

Научи повече за Деня на Земята и 

участвай в дискусията! 

Нека пазим нашия дом и природата - 

Планетата Земя! 


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с госпожа Колева.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!