Включи се във видеосреща и разбери повече за доброволчеството в COVID отделение

Включи се във видеосреща и разбери повече за доброволчеството в COVID отделение

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е от 20 януари 2021 до 30 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във времена като тези е изключително важно да познаваме нашето здраве и да се грижим за него. Поради тази причина ние от клуб "Заразно добро" организирахме образователна видеосреща на тема "Здраве и доброволчество". Успяхме да се свържем и с още един мотивиран човек да върши добри дела - Ирена Мирчева, доброволец в КОВИД отделението на болницата в Търговище. С голямо удоволствие успяхме да обменим нашите мнения по темата и се вдъхновихме изключително много от преживяванията, които Ирена ни сподели. Срещата се проведе в онлайн платформата Zoom на 30.01.2021 от 12:00ч.  
Успяхме да обменим информация, да задаваме въпроси и да поиграем игри! Любознанието винаги може да бъде превърнато в нещо вълнуващо.   

Нека вярваме в надеждата и се грижим за нашето здраве, защото в края на деня то е най-важно! 

Какво?

Нашият клуб "Заразно добро" организира видеосреща на тема "Здраве и доброволчество" с участието на един чудесен гост - Ирена Мирчева. Тя е доброволец в COVID отделението в болницата в град Търговище и успяхме да се свържем с нея и да организираме провеждането на срещата. Вдъхновихме се от настоящата обстановка и как много хора не са запознати със здравето си, доброволчеството и тн. 

Кога?

Видеосрещата ще се проведе на 31.01.2021г. (събота) от 12:00 часа в онлайн платформата Zoom. 

Къде?

Видеосрещата е дистанционна - в онлайн платформата Zoоm.

Нужна екипировка?

Компютър/лаптоп/телефон, с които да осъществим връзка. :) 

Защо?

Във време като нашето е важно да познаваме здравето си и това как да го пазим. Трябва да се научим да го оценяваме и да се интересуваме от него. Затова ние от клуб "Заразно добро" решихме да създадем видеосреща, в която можем да добием тези знания. Поканихме доброволец от COVID отделението, който успя да ни сподели много преживявания, които касаят доброволците в тази област. Нека всички се интересуваме повече от здравето си и се стараем да го опазим! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Ако желаете да се включите можете да посетите Фейсбук страничката ни ТУК и да разгледате събитието относто видеосрещата.  


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!