Включи се във фотосесия по повод Деня на толерантността

Включи се във фотосесия по повод Деня на толерантността

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е от 10 November 2022 до 16 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С помощта на доброволци участващи в клуб по "фотография" видяхме през призмата на детските очи различията, толерантността, разбирането, приятелството и цветовете. В рамките на няколко дни се снимахме , забавлявахме и говорихме за своите различия , своите сходства, езика на омразата и езика на обичта.

Какво?

По повод Деня на толерантността, учениците  от клуб "Фотография" и доброволците ще направят фотосесия с техния поглед върху толерантността в училище, различните или еднаквите, какво ни прави различни и какви етикети имаме. В рамките на няколко дни в училищна среда ще блестят светкавици. Ще се подберат най-атрактивните и "силни" фотоси, които ще ви покажем. 

Кога?

10.11 - 16.11.2022

На 16.11 - от 10.20 ч. до 17.30 ч. 

Къде?

В ОУ" Св. Климент Охридски" гр. Павликени , във фоайето на училището. Транспорт не е необходим.

Нужна екипировка?

Фотосесията ще се проведе на закрито ( свен ако фотографите не изискат от моделите си нещо друго). Всичко ще бъде осигурено.

Защо?

Етикетите "различен" или "странен" за нас означават неразбран. Човек, който не е намерил своето място. Иска ни се да вярваме, че всеки има място, че е приет, че е обичан и ценен. Искаме да покажем различните перспективи и хората на училището. Да си помогнем да се открием, да се приемем, да се разберем. Толерантността е вид приемане. За да се приемем трябва да се познаваме. Надяваме се с фотосите си да стигнем до повече хора и по-далеч. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За контакти Николай Г. gentleman@abv.bg Илина Д. poisonous_ivy@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!