Включи се във флашмоб по случай Деня на толерантността

Включи се във флашмоб по случай Деня на толерантността

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 12 November 2023 до 16 November 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По повод Международния ден на толерантността, героите от клуб “Ангелски сърца“, избраха да го отбележат с флашмоб.

1.Толерантност – това е хармония в многообразието!;

2. Другият е ценен със своята идентичност!;

3.Приеми различията, бъди свободен и живей в хармония!;

4. Толерантност – да бъдем внимателни и търпеливи един към друг и да ценим това, което ни сближава!;

5.Толерантност-преоткрий необятно човешкото в другия!;

6.Толерантност – нека проявяваме търпение и уважение към другите!;

7.Толерантност – да бъдем искрени, добронамерени и отстъпчиви!;

8. Толерантност – това е да търсиш и виждаш красивото у всеки човек!; 9.Многообразието в света ни учи да сме толерантни, показва ни колко е пъстър животът и колко много и различни начини има да изразим себе си!; 10.Толерантност – това е да търсиш и виждаш красивото у всеки човек!

Това са част от посланията с които бяха посрещнати учениците от начален етап в СУ „Николай Катранов“ от доброволците! Освен това за да ги мотивират, те измислиха свои авторски танци, за да може по-лесно посланието им да достигне до всички! Тяхното изпълнение беше изпълнено с много положителна енергия и настроение.

    Бяха изработени покани, които раздадоха на учениците и учителите в начален курс с посланието – Позволете на добротата да влезе в училище, за да може толерантността да е характеристика на вашата прекрасна личност. Бяха изработени букви (формат А4), с които изписаха думите: БЪДИ ТОЛЕРАНТЕН, които поставиха на специално изработени от тях дървени стативи и по време на мероприятието учениците издигаха своите стативи.

   В нашето училище учат ученици със специални образователни потребности. Те са наши съученици и приятели, които обичаме и подкрепяме. А трудната думичка „толерантност“ я знае всеки. Светът е шарен, затова е красив! Това послание, учениците от доброволчески клуб се опитахме да предадат на цялото училище. Единственият успешен начин да бъдем заедно е да проявим уважение, приемане и разбиране към различията помежду ни!

Какво?

По повод Международния ден на толерантността героите от клуб “Ангелски сърца“ избраха да организират флашмоб. Те изработиха покани, които раздадоха на учениците и учителите в начален курс с посланието "Позволете на добротата да влезе в училище, за да може толерантността да е характеристика на вашата прекрасна личност". Ще бъдат изработени букви (формат А4), с които ще изпишат думите "БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ". Ще се поставят на специално изработени от тях дървени стативи и по време на мероприятието ученици ще изпишат надписа.

На разноцветни балони доброволците ще прикачат съкровените си послания за един по-добър и по-човечен свят. След това балоните ще бъдат пуснати в небето към всички деца по света!

Кога?

на 16.11.2023 г.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Не е необходима.

Защо?

В нашето училище учат ученици със специални образователни потребности. Те са наши съученици и приятели, които обичаме и подкрепяме. А трудната думичка „толерантност“ я знае всеки. Светът е шарен, затова е красив! Това послание, учениците от доброволчески клуб се опитахме да предададат на цялото училище. Единственият успешен начин да бъдем заедно е да проявим уважение, приемане и разбиране към различията помежду ни!


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При координаторите и на информационното табло на което е поставена покана към всички ученици и учители.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!