Включи се в в поредица от събития под надслов "Земята през моите очи"

Включи се в в поредица от събития под надслов "Земята през моите очи"

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 3 April 2023 до 21 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По повод Световния ден на Земята, героите от клуб „Ангелски сърца“ , организираха конкурс за макет, пано и колаж под надслов „Земята през моите очи“. Всички творения бяха изложени във фоайето на училището и беше направена изложба. На 24.04.2023 г. бяха наградени участниците с награди и грамоти. Бяха представени разнообразни макети, пана и колажи. С радост и голямо вълнение, съобщавам, че след приключване на изложбата бяха отличени пет творби от конкурса. Изказваме Ви най – искрената си и сърдечна благодарност, че ни позволихте да се насладим на Вашата креативност и творчество, чрез което изразихте своето виждане и отношение към природата и нейното опазване! Изказвам БЛАГОДАРНОСТ , на всеки един от Вас за участието в конкурса .Щастливи сме, че конкурсът надскочи своите граници и доброто продължава да се случва и споделя!

Какво?

По повод 22 април, Световен ден на Земята, от клуба организираме следните мероприятия:

- Конкурс за пано, макет, колаж

- Почистване на училищния двор

- Окопаване и поливане на засадените по-рано дръвчета и цветя

- Изработване на постер

Кога?

22.04.2023 г . от 9.00 - 12.00 ч.

Къде?

 В училищния двор.

Нужна екипировка?

Не, всичко е осигурено.

Защо?

Денят на Земята - 22 април, е най-големият нерелигиозен празник в света, отбелязван от над половин милиард хора. Идеята, която свързва хората от цял свят на тази дата, е да се обединят в защита на околната среда. Да си напомним, че майката Земя има нужда от нас – да я пазим, обичаме и да живеем в хармония с нея.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба ще бъдат обявени дати, срок и начин за участие.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!