Включи се в творческа работилница "Добросторници по Коледа"

Включи се в творческа работилница "Добросторници по Коледа"

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 11 December 2023 до 19 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Разказваме за творческата работилница с много любов!

Точно като джуджетата на Дядо Коледа, работливи и добри, в продължение на две седмици изработвахме различни коледни сувенири, предназначени за благотворителност. В същото време си направихме украса на стаята, включваща материали за рециклиране.

Направихме всичко сами - от навиването на късмети, през изработването, до пакетирането на изделията под ръководството на нашите вдъхновяващи учители – Елица Б. и Светлана П. Творихме с природни и арт материали всякакви предмети: играчки за елха, свещници, коледни венци, магнити, суровакници, книгоразделители, късмети за баница, картички и какво ли още не. Вече знаем как се прави и с удоволствие работим и вкъщи. Всичко изработено дарихме за коледния базар в училище, за който ще разкажем отделно.

Какво?

Във връзка с традиционния за нашето училище благотворителен коледен базар, решихме да направим творческа работилница. В продължение на седмица, всеки ден в часовете по ЗИ ще изработваме различни коледни изделия. Наши ментори в това начинание ще бъдат координатора на Клуба - Елица Б. и госпожа Светлана Петрова - преподавател по ИИ иТП.

Кога?

11-18.12.2023 г.

Къде?

В стая 217 на СУ "Неофит Бозвели" - Варна.

Нужна екипировка?

Всичко необходимо е осигурено от ръководството на училището, менторите и родителите на доброволците.

Защо?

В творческата работилница се включи, нови неща научи,

изделия за благотворителния базар изработи и своите умения сподели!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки желаещ ученик от училището може да се включи в работилницата.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!