Включи се в събития за сплотяване и обучения под надслов "Връстници за връстници", за да разбереш повече за съучениците си

Включи се в събития за сплотяване и обучения под надслов "Връстници за връстници", за да разбереш повече за съучениците си

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е от 25 November 2022 до 26 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В периода от  25.11.2022 до 26.11.2022 година се проведе тийм билдинг на ученическия парламент в с. Жеравна в къща за гости "Никула Чорбаджи" с участието и на доброволци от доброволческия клуб "Бели ангели", който целеше сплотяване на екипите и провеждане на обучение от "връстници за връстници" по темите за многообразието и солидарността, успешната комуникация, лидерството и ефективното партньорство помежду им.

В  сайта на Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии - гр. Ямбол има направена публикация

Какво?

Провеждане на тийм билдинг с представители на ученическия парламент и доброволческия клуб, в с. Жеравна за сплотяване на екипа и обсъждане темата: "Солидарност и многообразие в училище". В провеждането на тийм билдинга ще участва педагогическия съветник и ученици от ученическия парламент и доброволческия клуб. Ще се разискват теми свързани с личността, сплотяването на групата, солидарност и многообразие и последвали обучения "от връстници за връстници". 

Кога?

На 25.11 до 26.11. 2022 година 

Къде?

В с. Жеравна - къща за гости "Никула Чорбаджи"

Нужна екипировка?

Не е необходима

Защо?

За да бъдат могат представителите от ученическия парламент и доброволческия клуб "Бели ангели" да се сплотят, да ангажират повече ученици от училище в решаване на проблеми и активности. Обсъждане на темите за многообразието и солидарността.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На вниманието на учениците, по класове се предостави информация за предстоящия тийм билидинга и желаещите в него можеха да участват и да кажат затова на педагогическия съветник.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!