Включи се в събитие с Магърдич Халваджиян за медиите в България

Включи се в събитие с Магърдич Халваджиян за медиите в България

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 18 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Днес бе истинска чест за всички нас, цялата училищна общност в Средно Училище Николай Катранов, че г-н Магърдич Халваджиян ,отдели цял ден от ежедневието си и гръмна като експлозив с мотивиращи и вдъхновяващи истории!На срещата той разказа за своята кариера и пътя, който е изминал до сега с цел да мотивира и вдъхнови нашите ученици. 

Какво?

Във връзка с месечната мисия, героите от клуб "Ангелски сърца" се включиха в организирания от училище Masterclass с г-н Магърдич Халваджиян - продуцент и режисьор. На срещата той ще разкаже за своята кариера и пътя, който е изминал до сега с цел да мотивира и вдъхнови нашите ученици. Ще отговори и на въпроси на децата, касаещи свободата на медиите, предизвикателствата и възможностите за развитие в този сектор.

Кога?

18 май от 14.00 ч.

Къде?

В актовата зала на училището.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

"Медията е най-могъща на света. Тя има силата да направи невинния виновен и виновния невинен. Власт, която контролира съзнанието на масите." - Малкълм Екс 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Разпространена е информация чрез страницата на училището и са поканени да присъстват всички желаещи.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!