Включи се в семинар с лектор Тодор Славов за адаптация по време на климатичните промени

Включи се в семинар с лектор Тодор Славов за адаптация по време на климатичните промени

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 6 June 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 Днес в откритата ни класна стая се проведе ЕКО семинар на тема,, Адаптация по време на климатични промени" и ,,Как да използваме слънчевата енергия" с гост лектори от сдружение Eco Hub и За Земята , които ни донесоха и наградата от конкурса,, В крак с климата" - соларна система за зареждане, като демонстрираха и как тя работи и какви са ползите от нея.


Какво?

Доброволците от клуб "Ангелски сърца" спечелиха екологичен проект от националната младежка кампания ,,В крак с климата", организирана от екологично сдружение "За Земята" в партньорство с Гората.бг

Организаторите ни потърсиха лично, за да проведем заедно ЕКО семинар по актуални теми и въпроси, свързани с опазването на околната среда. 

Събитието ще се проведе в откритата класна стая в училище. На него гост-лектор ще бъде Тодор Славов, който ще ни демонстрира работа със соларни панели, които ще останат подарък за училището.

Кога?

5. юни от 12 до 13:30 ч.

Къде?

В откритата класна стая в училище.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Спечеления от тях проект е достатъчна мотивация, за да се радват на успеха си!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

В страницата на СУ "Николай Катранов" и на информационното табло на клубът.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!