Включи се в раздаването на хранителни продукти за хора в нужда в района на Етрополе

Включи се в раздаването на хранителни продукти за хора в нужда в района на Етрополе

Клуб "Заедно с теб", СУ "Христо Ясенов", Етрополе
Мисията е от 23 декември 2020 до 25 декември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Коледа е време за чудеса; време, в което да притихнем; да се обединим и да вярваме, че доброто предстои. Тъжно е, когато се замислиш колко бедни и безпомощни семействота има на този свят, които не могат да усетят празнично настроение. "Синя Коледа" е една прекрасна идея на Георги Белов от град Етрополе, който набира средства и снабдява възрастни хора от и около Етрополе с най-необходимите продукти. Включихме се като пакетирахме старателно 150 плика с продукти, от които захар, брашно, ориз, олио, сладки изкушения, масло и др. На 25. 12. 2020г. влязохме в ролята на дядо Коледа и обиколихме 5 села около Етрополе. Колко е прекрасно когато видиш сълзите от радост и благодарност у хората. Струва си да бъдеш добър, да помагаш, защото всяка една усмивка в очите на хората се отплаща стократно. Желаем на всички хора по света да бъдат здрави, щастливи, нахранени, подслонени и сплотени! Доброто ще спаси света! Весели празници на всички! Поздрави от нас! 

Какво?

"Синя Коледа" е мисия, която се организира за трета поредна година.

Организаторът е едно момче от град Етрополе, което се казва Георги Белов. Самата идея се нарича Синя, защото Георги е страшен фен на ФК Левски София. Той събира пари от различни фенове, след което закупува храна, която опакова и дарява за възрастни и крайно бедни хора от окръга около Етрополе. 

Кога?

Опаковане на 24.12.2020г. 

Раздаване на 25.12.2020г 

Къде?

Бус и коли са организирани за транспорт. 

В селата около град Етрополе. 

Нужна екипировка?

Маска, ръкавици и топли дрехи. 

Защо?

Коледа е време, в което се случват чудеса. Има толкова много бедни и самотни хора, които не могат да почувстват това коледно настроение. Нека ние бъдем помощниците на дядо Коледа и да усмихнем нечии души. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Имейл: gabkatineva1020@gmail.com 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!