Включи се в работилница за изкуства с децата от квартал Захарна фабрика

Включи се в работилница за изкуства с децата от квартал Захарна фабрика

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е на 15 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

АТД "Четвърти свят" са организация,с която се запознахме декември,когато дарявахме книжки.Още тогава те ни разказаха за празника,който организират и идеята ни се стори чудесна.Месец преди празника се свързаха с нас и ние с удоволствие приехме да се включим.На самия ден нашият уъркшоп беше за гривнички-показвахме на децата как да правят гривнички и се забавлявахме заедно.Запознахме се с много деца, успяхме да надникнем в техния свят,да им покажем нещо ново и да научим нови неща от тях. Прекарахме си прекрасно и нямаме търпение за следващия!

Какво?

Включихме се в инициативата на АТД "Четвърти свят", за да се запознаем и да правим различни забавни неща с децата от Захарна Фабрика, с които организацията се занимава. На празника имаше различни уъркшопове,в които можехме да участваме-рисуване, спортове, градинарство и др.

Кога?

15 май (събота) от 11 до 14 ч.

Къде?

Кв. Захарна Фабрика, София.

Нужна екипировка?

Само усмивки и мотивация!

Защо?

Децата най-много от всички имат нужда от внимание и подкрепа, а уъркшоповете на събитието дават възможност на тях да се забавляват и творят свободно.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни в Инстаграм: https://www.instagram.com/agentite18/

Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!