Включи се в провеждането на онлайн семинар за активизма и правата на жените в България

Включи се в провеждането на онлайн семинар за активизма и правата на жените в България

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е на 30 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Здравейте, скъпи доброзаразители!
Днес успешно проведохме онлайн семинар за активизма и правата на жените с участието на “Български фонд на жените”🙋‍♀️✊. Успяхме да открием дискусия по темата с 2 представителки от организацията - Светлана Михайлова (Директор в отдел “Стратегически партньорства”) и Саша Миланова (Офис мениджър). Дамите успяха обширно да ни разкажат много неща по темата като говориха за правата на жените в миналото и настоящето.
🦋Те ни разкриха колко е бил труден пътят на жените, които са се борили за своите права, колко важна е била нагласата им, за да постигнат успех и успяха да отговорят на всичките ни въпроси.
“Правата са за всички, а дали ще ги приложим е НАШ избор.” сподели Светлана.

🦋В срещата участваха участници от клуба, но и хора, които се вълнуваха от темата. Срещата беше изпълнена със желание да открием нещо ново и се надяваме всеки да е получил по нещичко от нея!
Благодарим изключително много на представителките от “Български фонд на жените”, които откликнаха на поканата ни и на всички, които се включиха в срещата и така активно участваха! 💙💛
Нека заедно открием това, което ни вълнува и сътворим добро от него!

Бъдете добри, обичайте се и откривайте щастие в малките неща! 

Какво?

Ние от клуб "Заразно Добро" успяхме да се свържем с Българския фонд на жените и да уговорим един разговор с някои от представителите там. Този месец е посветен на жените и с огромно вълнение и желание очакваме да открием този семинар и да чуем какво имат да кажат представителите от организацията! 

Кога?

30.03.2021г. (вторник) от 10:00 часа :) 

Къде?

В онлайн платформата ZOOM (Линк ще бъде публикуван в събитието във Фейсбук) 

Нужна екипировка?

Нуждаете се единствено от устройство, с което да се включите в семинара и ,разбира се, да имате желание да научите нещо ново! 

Защо?

Често се случва да се запитаме какви са нашите права и понякога да се зачудим, че всъщност не сме толкова запознати с тях. Чрез този семинар ние се надяваме доста от темите, които ще засегнем да бъдат полезни и да разяснят много от нещата, за които не сме сигурни или не знаем. Нека се образоваме повече на темата за правата на жените и промените в обществото! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Ако желаеш да участваш посети нашата Фейсбук страничка и следи за събитието, което ще публикуваме - ТУК. 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!