Включи се в Пролетен делфински фестивал и раздавай информационни материали за хемофилията

Включи се в Пролетен делфински фестивал и раздавай информационни материали за хемофилията

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 17 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Решихме, че трябва малко разнообразие в ежеднението на всеки.

Освен, че раздадохме изключително много материали, много хора просто се раздаха да видят нещо различно и разнообразно в Морската градина.

Имаше много игри, усмивки и забавление!

Какво?

17 април е Световният ден на хемофилията - наследствено предавано генетично заболяване, което понижава способността на тялото да съсирва кръвта, и резултатът от което е по-продължителни кръвоизливи при нараняване, лесно появяване на синини и увеличен риск от вътрешни кръвоизливи в ставите и/или мозъка.

Ето защо организираме "Пролетен фестивал" с добра кауза, защото освен забавление е важно да има и малко полезна информация, съчетани умело в един специален ден.

Ще има много игри за малките деца, а на по-големите ще раздаваме информационни материали за за Хемофилията и за кръводаряването.

Кога?

На 17 април от 14-18ч.

Къде?

В Морска градина-Варна, до Кривото дърво.

Нужна екипировка?

Желание за забавление!

Защо?

На 17 април ще отбележим Световния ден на хемофилията, като съчетаем полезното с приятното и информираме хората за проблема, докато се наслаждаваме на пролетта, игрите и слънцето.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да дойде в събота да се забавлява с нас!


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!