Включи се в предизвикателството "Здравословна забава"

Включи се в предизвикателството "Здравословна забава"

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 8 ноември 2020 до 15 ноември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Подготовката за предизвикателството започна седмица по-рано,когато търсихме рецептите.Някои от нас споделиха стари любимци,други откриха нови,но всичко изглеждаше много вкусно.На 8.11 се събрахме в Борисовата градина и раздадохме рецептите(спазвайки всички предпазни мерки).Хората бяха изключително мили,а някои от тях ни споделиха,че вече се хранят здравословно.Накрая си тръгнахме щастливи и се надяваме да сме успели да предадем на хората,че здравето не е синоним на глад.

Какво?

На 08.11 е Денят на здравословното хранене!

Да се храните здравословно не означава да се спазват стриктни ограничения, да имате уникало тънка талия или да се лишавате от храните, които обичате. По-скоро става дума за това да се чувствате добре, да имате повече енергия, да подобрите здравето си и да повишите настроението си.

За да честваме деня, сме организирали забавно състезание с награди!

За да участвате в него, елате в Борисовата градина , където ние ще споделим няколко вкусни и интересни рецепти с Вас, които можете да си приготвите вкъщи.

Това всъщност е начина, по който може да участвате и в състезанието ни!

За да участвате е нужно да изпратите снимков материал на приготвената храна от рецептите ни. Също така можете да го качите и на стори в някоя от социалните мрежи и да ни тагнете!

Чрез томбола ще бъдат избрани победителите от състезанието. Наградите са три кутии със здравословни продукти,предоставени от Смарт Органик.

Кога?

 Може да се сдобиете с такава рецепта в  от 11ч. до 14ч. или от социалните ни мрежи, където ще бъдат публикувани самите рецепти .

Къде?

Ще се проведе в Борисовата градина.

Нужна екипировка?

Нужно ви е само желание за участие!

Защо?

Целим да покажем,че здравословното хранене може да бъде вкусно и не е свързано с глад и лишения.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да ни намерите в Инстаграм(agentite18).


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!