Включи се в празничното шествие по повод 24 май в гр. Попово

Включи се в празничното шествие по повод 24 май в гр. Попово

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е на 24 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Със своите ярки униформи нашите деца се въоръжиха с усмивки и решителност.


Днес, в деня на 24 май, те не просто сложиха своите униформи, а се облякоха в духа на българското обединение и свобода. Нека на този уникален ден, с вяра и ентусиазъм, ние, палавите герои, се обединим в една мисия – да бъдем вдъхновение за другите, да покажем силата на солидарността и да продължим да бъдем пример за това, че всяко дете може да бъде герой в своята собствена история. Въоръжени с добро и сърце, нека да стъпим напред и да направим света по-добро място за всички! И го направихме - защото освен, че сме "Палави герои", ние сме и отговорни деца на Република България!

Какво?

24 май - Ден на славянската писменост и култура

Отправяме мисия: Включи се в празничното шествие по повод 24 май в гр. Попово като облечеш своята училищна униформа!

Нека се съберем колкото се може повече ученици, облечени в униформите на своите училища.

Кога?

24 май - 18:00 ч.

Къде?

Площада в гр. Попово.

Нужна екипировка?

Да, училищна униформа.

Защо?

Вотът на добрите дела е винаги почетен, а 24 май, денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, е идеален момент да се обединим и да направим нещо важно и благородно. Ето защо да го направим:

  • Съхраняване на културното наследство: Чрез участието в празниците и събитията на 24 май помагаме за съхранението и продължаването на българската култура и история.
  • Вдъхновяване на други: Като бъдем активни и отдадени към благородни цели, вдъхновяваме другите да се присъединят към нашите усилия и да се ангажират с положителни промени.
  • Чувство на удовлетворение: Даването и помагането на другите ни носи удовлетворение и смисъл. Като се включим в добри дела, ние също се облагодетелстваме, като създаваме по-добра общност и свят за всички.
  • Придобиване на умения и опит: Участието в благотворителни и културни инициативи ни предоставя възможност да развием нови умения, да изградим нови приятелства и да придобием опит, които могат да ни помогнат в бъдеще.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!