Включи се в празненство за украсяването на чилищната коледна елха в СУ "Неофит Бозвели"

Включи се в празненство за украсяването на чилищната коледна елха в СУ "Неофит Бозвели"

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 5 December 2022 до 7 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Днес разказваме за...

За да внесем коледен дух и атмосфера в нашето училище, УС и доброволците от Клуб „Добросторници“ организирахме тази съвместна инициатива. Изготвен и разпространен бе афиш, с който да призовем желаещите да се включат, като донесат по една играчка или гирлянд за елхата. Украсихме един голям кашон, в който да събираме украшенията и го поставихме във входното фоайе. Само за два дни кашонът бе пълен и мисията ни бе реализирана.

Как се случи това?

Участниците в мисията слязохме организирано във вътрешния двор край елхата, като всеки двама от УС отговаряхме за отделни ученици от по-малките класове. Раздадохме на доброволците по една играчка, а след това и гирлянд, с които да накичат елхата. Когато бяхме почти готови, поканихме директора – Ивелина Петкова да постави свое украшение и да си направим обща снимка, за да съхраним този момент. Всички много се вълнувахме!...

Кулминацията в мисията бе поставянето на звездата! Тъй като върхът на елхата беше висок, вместо стълба, един дванадесетокласник качи на раменете си един от малките ученици, друг го подкрепяше отстрани. Моментът беше наистина вълнуващ! Малките ученици бяха по прозорците, за да бъдат съпричастни към това прекрасно начинание, доброволците подскачаха жизнерадостно и пожелаваха успех на героя със звездата. Някой беше наравил клип и снимки отвисоко и сподели кадрите с нас!


Какво?

Съвместната инициатива на Ученическия съвет и клуб "Добросторници" е да създадем коледен дух и атмосфера в нашето училище. За целта вече изработихме афиш, който разпространихме във всички класове. Всеки, който желае може да донесе играчка за училищната коледна елха и да се включи в изработката на дълъг гирлянд, с който да украсим фоайе!

Кога?

5-7 декември 2022г.

Къде?

СУ "Неофит Бозвели"

Нужна екипировка?

Желаещите трябва да донесат ирачки за училищната елха и създаването на дълъг гирлянд от играчки.

Защо?

Коледно украшение донеси и с него училищната елха украси!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се със Стела от 9А или Александър У от 4Б.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!