Включи се в посаждането на борче в училищния двор по случай Деня на доброто

Включи се в посаждането на борче в училищния двор по случай Деня на доброто

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е на 13 ноември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 13 ноември 2020г.  - Световният ден на добротата учениците от 3.б и 4.б клас засадиха борче в двора на СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит. Под мотото "Доброто расте с нас" всяко дете се включи като заедно изкопахме дупка, подготвихме почвата и дръвчето, а след това всяка малка ръчичка затрупа с шепички корените на дръвчето. Заедно направихме двора на училището по-зелен и по-красив. А усещането да правим добрини е прекрасно!

Какво?

Под мотото "Доброто расте с нас" на 13 ноември 2020 г.  - Денят на доброто, призоваваме всички да правят добрини. Това, което ние избрахме да направим на този ден, е да посадим дръвче в двора на училището и така то и доброто, което правим, да растат с нас. 

Ще се съберем в двора на училището и заедно с учениците от 3.б и 4.б клас ще засадим борче.

Кога?

На 13.11.2020г. в 10.00 часа.

Къде?

В двора на СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Децата може да носят лопатки, лейки и ръкавици.

Защо?

Доброто трябва да расте и ние ще докажем това, като засадим дръвче в двора на нашето училище. Така ще направим мястото, в което учим и играем по-приятно и красиво, а всеки ден ще можем да се грижим и да се радваме на дръвчето.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!