Включи се в попълването на онлайн въпросник и разбери повече за кръводаряването

Включи се в попълването на онлайн въпросник и разбери повече за кръводаряването

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 25 January 2021 до 31 January 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Мисията успешно премина в онлайн пространството. 

Събрах мнения от хората извън организацията, които играха във въпросника. Те споделиха с нас, че им е било наистина много интересно. Иновативните подход по темата е успяло да ги впечатли. И докато са се забавлявали, са научили доста нови неща.

За съжаление не всеки успя да играе в играта. Поради големия интерес, бързо се запълни бройката на възможните играчи във въпросника. Но се надяваме, че който успя ще предаде новите си знания на тези, които не успяха.

В Instagram също беше изключително активно. През целия ден бяха публикувани въпроси по темата на сторита. Аудиторията ни много хареса и този формат. Събирахме най-вече мнения по темата, а не предлагахме факти както във въпросника. Много хора споделиха, че биха дарявали кръв стига да могат. Не всеки беше запозната, че има "универсални" кръводарители. Но вече сме сигурни, че всеки е чувал за такива хора.

Какво?

Всеки е чувал поне веднъж за кръводарителски кампании и различни сигнали за помощ, но замисляли ли сте се дали има лимит колко пъти можете да дарите кръв? Чудили ли сте се дали вашата кръвна група е по-ценна от другите? Играйте в нашия онлайн въпросник и разбере отговорите на тези и още много въпроси! Ще ви покажем колко е важно да се дарява кръв и ще научите колко благоприятно може да се отрази на вас и околните!

Кога?

От 25.01 в 10:00ч. сутринта до 31.01 в 23:00ч. вечерта.

Къде?

В платформата Kahoot - играта с код 0462850

Нужна екипировка?

Компютър/телефон/таблет и добро настроение!

Защо?

Тази година месец януари, доста тематично със ситуацията около нас, е посветен на даряването на кръв. Обещаваме, че нашият онлайн въпросник ще е отлична комбинация между приятното и полезното!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да участва, като играе в онлайн въпросника ни!

Линк към Facebook събитието

Линк към Kahoot играта с код 0462850

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!