Включи се в поход за Деня на здравето

Включи се в поход за Деня на здравето

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е на 7 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Световния ден на здравето организирахме поход до екопътеката част от геопарк Искър-Панега. В похода се включиха всички от клуб "Деца с големи сърца", наши приятели и близки.

Намираща се в непосредствена близост до града, тази екопътека е изключително красива и решихме да посветим този ден именно на това място. Събрахме се в центъра на града и от там тръгнахме пеша. Не след дълго стигнахме и до самата екопътека. Разхождахме се и се наслаждавахме на красивата природа, на скалните образувания и на реката, която беше непосредствено да нас през цялото време. Особено интересни бяха мостчетата над реката. Този приказен свят от скални арки, каменни грамади и млечно-сини речни води ни омагьоса и не усетихме как времето е напреднало и трябва да се връщаме. 

 Бяхме доволни от направените около 12 000 крачки и категорични, че ще се върнем отново на това прекрасно място.


Какво?

Да бъдем здрави зависи не само от лекарите, които се грижат за нас, а и от грижите, които ние самите полагаме за себе си. Движението е здраве и затова ние решихме да организираме поход на 7 април - Световният ден на здравето. Бъди активен и се включи и ти!

Кога?

На 7 април от 14:00 до 18:00 часа.

Къде?

Събираме се на площада в гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Може да вземете дъждобран и вода.

Защо?

Движението е здраве и на ден като днешния не трябва да забравяме това. Хубаво е да се грижим за всички останали, но не трябва да забравяме да се погрижим и за самите нас. Ето защо решихме да отбележим Деня на здравето с поход, в който може да се включиш и ти. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!