Включи се в почетна сбирка за Хагрид под надслов "Пръчки горе"

Включи се в почетна сбирка за Хагрид под надслов "Пръчки горе"

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е на 25 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците се събраха , за да отдадат почит на един незабравим и емблематичен герой от света на Хари Потър- Хагрид. Събраха се както почитатели на книгите или филмите, а някои и на двете , така и любопитни да научат за тях. Размениха се книги, мнения и препоръки. Разказаха си любими сцени , обсъдиха героите любими или не. Разделихме се с обещание да успеем да изгледаме всички филми от фантастичния свят на Дж. К. Роулинг. 

Какво?

Мини "Хари Потър" обществото ще се събере, за да почете паметта на един незабравим герой от този мини свят - Хагрид. Ще споделим любимите си моменти от книгите и филмите с него. Ще имаме повод да съберем общността на феновете на Хари. Ще играем тематични игри и викторина свързана със субкултурата.

Кога?

В следобеда на 25.10.  От 15.00 - 16.00 ч. - 1ч.

Къде?

В 36 кабинет на ОУ" Св. Климент Охридски".

Нужна екипировка?

Всеки може да носи своите собствени книги, вълшебни пръчки и всичко свързано с Хари Потър субкултурата.

Защо?

Общността на субкултурата се обединява около света на Хари Потър. Хагрид е емблематичен и любим герой на много от нас. По този начин искаме да отдадем почит и признателност, към милата и добра фигура на героя. Чрез тази сбирка ще се открием един друг и ще можем да се познаваме и за в бъдеще да споделяме своите виждания за Хари света.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Николай Г. и Илина Д.  в училище всеки ден  и на имейли : gentleman@abv.bg  poisonous_ivy@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!