Включи се в Парад на буквите по случай 24 май

Включи се в Парад на буквите по случай 24 май

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 17 May 2021 до 24 May 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

За да отдадем дължимото  на съвременните български просветители, хората, градящи устоите на нацията, хората, даващи идентичност, и на тези, които възпитават поколенията след нас, решихме да се включим в парад на буквите. Изработихме букви от картон, с които минахме на празнично шествие през града. Освен това с капачки в двора на училището изписахме и нашето послание. 


Какво?

24 май е ден, в който трябва да отдадем дължимото на съвременните български просветители, хората, градящи устоите на нацията, хората, даващи идентичност, и на тези, които възпитават поколенията след нас. Те издигат нашето национално самочувствие и ни карат да се чувстваме горди, че сме българи. Ето защо ви предлагаме да отправим поздрав към учители, ученици и гости с танци и тържествен парад на буквите. 

Кога?

от 17 до 24 май.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Не е нужна екипировка.

Защо?

Делото на Кирил и Методий е най-големият подарък за народа, безценен дар от душата, ума и сърцето. Нека накараме съвременния човек да цени повече това богатство.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!