Включи се в отбелязването на Световния ден на водата

Включи се в отбелязването на Световния ден на водата

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 20 March 2022 до 22 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Знаем колко голямо е значението на водата за всички нас. За това по случай Световния ден на водата организирахме изложба и информационна кампания. Изработихме огромни капки вода и подготвихме презентация. Представихме важна и полезна информация пред ученици в различни класове, за да обърнем внимание на важни проблеми и заедно да потърсим решението им. Сигурни сме, че много деца разбраха, защо е важно да пазим водата чиста и да я пестим. 


Какво?

По случай Световния ден на водата те каним да се включиш в изложба и информационна кампания. Нека обърнем внимание колко е важна водата за всички нас и какво можем да направим, за да я пестим. Заедно ще изработим огромни капки от картон, ще подготвим презентация и ще запознаем учениците от различни класове как да пестят водата.

Кога?

От 20 до 22 април

Къде?

СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Всички необходими материали ще бъдат осигурени.

Защо?

Чистата вода е живот, а нашия живот зависи от това как защитаваме качеството на водата. Водата е наследство, което трябва да бъде опазвано и защитавано. Нека заедно се опитаме да достигнем до повече хора с нашето послание.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова и Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!