Включи се в организацията на музикален коцерт в село Лозен

Включи се в организацията на музикален коцерт в село Лозен

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е на 31 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Пристигнахме на мястото, а именно манастира "Св. Апостоли Петър и Павел", около 16.30 часа, където бяхме посрещнати топло, след което се захванахме за работа. Първо наредихме пейките за публиката като дълго умувахме дали да проведем концерта на открито или вътре, защото имаше огромна вероятност да вали. Решихме да поемем риска и да свирим навън. След като пейките бяха пренесени и наредени, ги почистихме и преминахме към настройката на китарите, микрофоните и колоните. По време на генералната репетиция всичко вървеше по план, докато изведнъж не се чу едно странно изписване, което се оказа скъсана струна на една от китарите. Бързо я оправихме и настроихме отново. Около 17.45 хората вече се събираха на мястото. Концертът започна в 18 часа като първо имаше 1 общо изпълнение на 8мата китаристи, а след това 6 от тях имаха по 2 самостоятелни изпълнения. Концертът завърши с инструментал на "Dust in the wind" и 2 народни обработки. Публиката викаше за бис и затова изсвирихме "Stairway to heaven" на Led Zeppelin. Концертите в манастира винаги са изпълнени с незабравими емоции!

Какво?

Доброволците ще помагат с проверка на техниката при саундчека, ще записват изпълненията в концерта, коитоо след това ще разпространим в мрежите в духа на темата ни "Свободата на словото и медиите". Някои от доброволците ни дори ще бъдат част от програмата.

Кога?

Ще се проведе на 31 май 2023. от 17 до 20 часа.

Къде?

Лозенски манастир „Свети Свети Апостоли Петър и Павел“

Нужна екипировка?

При участие в концерта е нужна китара.

Защо?

Целта ни е да зарадваме жителите на село Лозен и да им доставим едно незабравимо изживяване на едно много красиво място.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282. 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!