Включи се в организацията на конкурс "Пътят на славата - инструменталисти и класическо пеене"

Включи се в организацията на конкурс "Пътят на славата - инструменталисти и класическо пеене"

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е от 24 March 2023 до 25 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Аз помагах в събота в конкурса. Ролята ми беше доста вълнуваща – да извиквам следващите изпълнители на сцената. Никога не бях държала микрофон. Отговорникът по техника беше твърде зает и ме помолиха да го заместя. Трябваше да следя списъците, да извиквам по име и понеже имаше и болни участници, трябваше да размествам списъци. По-едно време се изгубих, но веднага се отзоваха да ми помогнат. Много ми хареса да държа микрофон. Междувременно Цвети и Йоана подаваха нагрди на участниците. Смятам, че навлязохме доро малко в организацията на събития, въпреки, че това беше доста голямо – с над 1000 участника общо. Направихме силни връзки с Д. Карнолски и станахме добри приятели. Очакваме и следващата година. Насладихме се на невероятно пеене, страхотно свирене и много талантливи хора. Имаме нужда от повече такива събития – развиващи ни.

Какво?

След поемането на инициативата предишните уикенди и предложението на Димитър Карнолски, се включихме и този уикенд успешно в помощта при протичането на тази сфера в конкурса.

Кога?

Мисията ще се проведе на смени:

* 24.03 от 13:00 до 16:30 в РКИЦ

* 25.03 от 17:30 до 18:45 в ДК „Средец“

* 26.03 от 12:00 до 16:00 в ДК „Средец“

Къде?

ДК „Средец“ ул.“Кракра“2А и РКИЦ ул.“Шипка“ 34

Нужна екипировка?

Няма нужна екипировка.

Защо?

След предишните два уикенда искахме да се включим пак. Точно затова помогнахме и в конкурсът за инструментал и класическо пеене. Ние не само помагаме за съществуването на повече конкурси, които дават място на младите таланти да се изявяват, а и разбираме как се задвижват нещата зад завесата. Колкото по-навътре навлизаме в тази сфера, толкова по-интересна и близка до нас става тя, като така разширява кръгозора ни.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!